طزر تهیه پلو مکزیکی

طزر تهیه پلو مکزیکی
طزر تهیه پلو مکزیکی,پلو مکزیکی

مواد لازم:

    سینه مرغ پخته شده                            یک عدد

    پیاز متوسط                                       یک عدد

    سیر له شده                                     یک حبه

    نمک                               یک قاشق چای‌خوری

    فلفل سیاه                       یک قاشق چای‌خوری

    سس سالسا                                  1/4 پیمانه

    هویج                           یک عدد در صورت تمایل

    روغن                                       به میزان لازم

    برنج                                                        


طرز تهیه:

1. سینه مرغ را از قبل همراه با برگ بو، پیاز و هویج بپزید. سپس آنرا به قطعات درشت برش بزنید و کنار بگذارید.

2. سیر و پیاز را در تابه‌ای که از قبل با روغن چرب شده، تفت دهید تا سبک شوند.

3. برنج را به همراه سس، تکه‌های مرغ و آب کافی به این مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیاید. سپس در قابلمه را ببندید. غذا باید به مدت 30 دقیقه روی گاز بماند تا برنج کاملا پخته شود.

منبع :
چاشنیک
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه