طرز تهیه پاستای نخود فرنگی و ژامبون

طرز تهیه پاستای نخود فرنگی و ژامبون
طرز تهیه پاستا,پاستای نخود فرنگی,طرز تهیه پاستای نخود فرنگی

مواد لازم:

۱٫۵ کیلوگرم پاستا فسیلی

۲ قاشق غذاخوری کره

۳ حبه سیر خرد شده (حدود یک قاشق غذاخوری)

یک و نیم فنجان ژامبون خرد شده

یک و نیم فنجان نخود فرنگی منجمد

نصف فنجان خامه

۱ فنجان آب پخت پاستا

نصف فنجان پنیر پارمیسان خرد شده

نصف قاشق چایخوری نمک

سه چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه

نصف فنجان پوست (خلال)* لیمو و پرتقال

*تراشه پوست برخی میوه ها مانند پرتقال و نارنج و لیمو یا برخی خشکبار مثل پسته و بادام را خلال می گویند.

طرز تهیه:

یه قابلمه برداشته و ۴ لیتر آب و دو قاشق غذاخوری نمک داخلش بریزین و بذارین جوش بیاد. وقتی جوش اومد پاستا رو داخلش ریخته و بدون درب بذارین بجوشه تا زمانی پاستا نرم بشه اما باید زیر دندون بیاد. پاستا رو آبکشی کرده و طبق دستوری که براتون گفتیم یه فنجان از آبی که پاستا درون اون پخته رو نگه دارین.

 در حین اینکه پاستا داره میپزه، کره رو در یه ماهیتابه روی حرارت متوسط ذوب کنین. بعد سیر خرد شده رو بهش اضافه کرده و برای یک تا دو دقیقه تفت داده و بعد ژامبون و نخود فرنگی رو اضافه کنین.

یه فنجان آب پخت پاستا داخل ماهیتابه بریزین، این کار باعث میشه نخود فرنگی ها از حالت انجماد دربیان و بپزن. خامه، پنیر پارمیسان، نمک، فلفل و خلال لیمو رو هم اضافه کنین.

وقتی پاستا آماده شد، سس رو باهاش مخلوط کرده و در یه کاسه سرو کنین.

منبع: simplyrecipes
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه