طرز تهیه و تزیین انواع خوارکی ها به شکل گل +عکس

طرز تهیه و تزیین انواع خوارکی ها به شکل گل +عکس
تزیین غذا به شکل گل ، طرز تهیه و تزیین انواع خوارکی ها به شکل گل : هنرنمایی در تزیین غذا همیشه یکی از بهترین هنرهای خانم ها و حتی آقایون برای تهیه بهترین غذا بوده است و هر کس سعی می کند با خلاقیت و هنر خود هر روز یک هنر جدید برای تهیه و تزیین غذا آماده کند. ما هم در سایت ایران مطلب قصد داریم در این آموزش روش تهیه و تزیین انواع غذا و خوراکی ها رو به شکل گل به شما آموزش بدیم که در ادامه مشاهده می کنید

طرز تهیه گل رز با سیب درختی

طرز تهیه, تزیین غذا, انواع خوارکی

آماده سازی: 5 دقیقه - مدت انتظار: 15 دقیقه  - مجموعاً: 20 دقیقه

مواد اولیه : برای 3 نفر

سیب قرمز یا زرد 1عدد
آب 1فنجان
شکر 1.ق.غ
زعفران 1.ق.غ

طرز تهیه, تزیین غذا, انواع خوارکی
 
طرزتهیه:

سیب را با پوست از وسط دو قسمت کنید تخم سیب را گرفته از قسمت بیرون به داخل برش نازک بزنید پوست سیب را نگیرید سیب را در تابه چیده اب وشکر وزعفران راافزوده حدود 15دقیقه با حرارت کم روی گاز بماند تا برش سیب نرم شود سپس از روی حرارت گرفته تا خنک شود یک برش را لوله کرده دیگری را دور ان لوله کرده این کار را تکرار کنید هر چه به بیرون می ایید لوله را بازتر کنید می توانید این رز را درون ژله بی رنگ گذاشته یا برای تزیین دیگر استفاده کنید از زعفران یا رنگ های دیگر برای رنگی کردن سیب می توانید استفاده کنید

طرز تهیه, تزیین غذا, انواع خوارکی 

طرز تهیه, تزیین غذا, انواع خوارکی
 
طرز تهیه گل رز با سیب درختی



طرز تهیه دلمه سیب زمینی پیتزایی

طرز تهیه, تزیین غذا, انواع خوارکی

آماده سازی: 30 دقیقه - مدت انتظار: 1 ساعت - مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه : برای 5 نفر

سیب زمینی (درشت و گرد) سیب زمینی 10 عدد
پیاز پیاز 2 عدد
فلفل دلمه ای 4 عدد
گوشت (چرخكرده) 250 گرم
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
نخود فرنگی 200 گرم
كالباس 250 گرم
سوسیس سوسیس 100 گرم
قارچ قارچ 250 گرم
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم


این مدل دلمه مدرن تر و خوشمزه تر از دلمه سنتی سیب زمینی است و معمولا افراد خانواده طعم آن را بیشتر میپسندند.مواد داخل دلمه به صورت پیشنهادی ارائه شده و میتوانید از هر نوع ماده در دسترس دیگری كه در خانه دارید به جای مواد ذكر شده استفاده كنید و زیاد نگران مزه جدید نباشید!
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید و انها را به دونیمه غیر مساوی تقسیم كنید به طوری كه نیمه كوچكتر حدودا یك سوم نیمه بزرگتر باشد.و داخل نیمه بزرگتر را چاقو و قاشق خالی كنید.

تابه ای جداگانه انتخاب كنید و در آن پیاز را كمی سرخ كنید و فلفل های دلمه ای ریز شده را به آن اضافه كنید و تفت دهید تا فلفل ها تغییر رنگ دهند سپس به آن گوشت چرخ كرده اضافه كنید و آن را خوب تفت دهید و داخل سیب زمینی ها و بعد ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه كنید.نخود فرنگی را به مدت 15 دقیقه در ظرفی مناسب آبپز كنید و بعد از عبور از آبكش به مواد اضافه كنید.كالباس و سوسیس و قارچ را به مواد اضافه كنید و شعله را ملایم كنید تا مواد كمی بپزد و قارچ اب بیندازد.در مرحله آخر گوجه را اضافه كنید و پس از 2 یا 3 دقیقه شعله را خاموش كنید.

حالا سیب زمینی ها را از مواد پر كرده و به صورت فشرده در كنار هم بچینید و روی آن پنیر پیتزا اضافه كنید.حالا شما برای پخت دو روش دارید:

1) در ظرفی جدا گانه مقدار كمی روغن داغ كنید و با مقداری رب و زعفران و زرشك آن را تفت دهید و سپس مقدار كمی آب اضافه كنید و وقتی جوش آمد داخل ظرف بریزید(حواستان باشد روی دلمه ها نریزد) و اجازه دهید روی گاز بپزد.البته روی آن دمكنی بگذارید.

2) دلمه ها را داخل ظرف بچینید و مقدار كمی آب داخل ظرف بریزید و سپس آنها را به مدت یك ربع تا بیست دقیقه در فر داغ قرار دهید با این روش به نظرم دلمه های خوشمزه تری دارید.البته میتوانید به جای فر از مایكرویو یا سولاردم هم استفاده كنید و باالطبع زمان كمتری هم صرف كنید ولی حتما یادتان باشد كه آب را اضافه كنید.

نكات:

1) در هر دو روش میتوانید در آب مواد از زعفران و یا زرشك و یا گرد لمیو استفاده كنید.
2) میتوانید به جای گوشت چرخكرده از سویا هم استفاده كنید.
3) در صورت علاقه نداشتن به هر كدام از مواد ماده دلخواهتان را جایگزین كنید مثلا مرغ به جای گوشت یا كوكتل به جای كالباس.


طرز تهیه گل رز شکلاتی

طرز تهیه, تزیین غذا, انواع خوارکی

مواد اولیه :

رنگ خوراکی (در صورت سفید بودن شکلات و اختیاری)
عسل (یا شربت ذرت) 1 پیمانه

شکلات تخته ای 450 گرم


این دستور طبق درخواست دوستان عزیز توی سایت قرار میگیره

برای درست کردن خمیر این گل میتونین مقادیر گفته شده رو به هر نسبتی که میخواین تقسیم کنین. حتی میتونین برای رنگی شدن گل، از شکلات سفید به همراه چند قره رنگ خوراکی استفاده کنین

اول باید شکلات رو قطعه قطعه، و به روش بن ماری ذوب کنین. بعد از ذوب شدن، عسل (یا عصاره ذرت) و در صورت لزوم رنگ خوراکی رو اضافه میکنیم و تا جایی که مواد کامل مخلوط شه هم میزنیم. بعد خمیر بدست اومده رو داخل کیسه پلاستیکی میریزیم و میذاریم داخل دمای اتاق خنک شه. ( یه شب تا صبح یا نزدیک 6 ساعت

حالا خمیر رو خارج میکنیم و اگه چسبناک بود دستامون رو به پودر قند آغشته میکنیم. اگه سفت بود یه مقدار ورز میدیم تا نرمتر شه، سطح کار رو هم پودر قند میپاشیم و خمیرمون رو با وردنه باز میکنیم.

طرز تهیه, تزیین غذا, انواع خوارکی

طرز تهیه, تزیین غذا, انواع خوارکی

طرز تهیه, تزیین غذا, انواع خوارکی

(این خمیر برای مصارف دیگه بجز گل هم میتونه استفاده شه، مثل روبان پاپیون، شکلهای مختلف با کاتر و...) حالا برای تهیه گل، اول مطمئن شید که خمیرتون به اندازه ی کافی نازک شده:

طرز تهیه, تزیین غذا, انواع خوارکی

حالا خمیر پهن شده رو با کاتر گرد با قطر تقریب 3-4 سانتی متر برش میزنیم (سایز برش بستگی به اندازه ی دلخواه گلتون داره)

طرز تهیه, تزیین غذا, انواع خوارکی

اولین دایره رو بصورت شکل زیر لوله کنید (این دایره، وسط گل رز رو تشکیل میده)

طرز تهیه, تزیین غذا, انواع خوارکی

لبه ی دایره های بعدی رو با دست نازک کنین:

طرز تهیه, تزیین غذا, انواع خوارکی

دایره دوم رو روی دایره قبلی لوله کنید:

طرز تهیه, تزیین غذا, انواع خوارکی

طرز تهیه, تزیین غذا, انواع خوارکی

و همینطوری مثل عکس اضافه کردن گلبرگ ها رو ادامه بدین تا جایی که به اندازه ی دلخواهتون برسین:

طرز تهیه, تزیین غذا, انواع خوارکی

طرز تهیه, تزیین غذا, انواع خوارکی

طرز تهیه, تزیین غذا, انواع خوارکی
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه