طرز تهیه مافین مربای آلبالو و نارگیل,مافین مربای آلبالو و نارگیل مافین مربای آلبالو,طرز تهیه مافین مربای آلبالو,طرز تهیه انواع مافین,آموزش پخت شیرینی,نحوه درست کردن مافین مربای آلبالو و نارگیل,آموزش شیرینی پزی,پخت انواع مافین,ایران مطلب

مافین مربای آلبالو و نارگیل, مافین مربای آلبالو

آماده سازی : 15 دقیقه   

پخت : 30 دقیقه


مواد لازم برای 12 نفر :

 آرد سفید                                    300 گرم
 شکر                                            150گرم
 بیکینگ پودر               1/2 قاشق چای خوری
 دارچین پودر شده           1 قاشق چای خوری
 نمک                         1/8 قاشق چای خوری
شیر                                    250 میلی لیتر
 تخم مرغ                                           1 عدد
 کره آب شده                                      60 گرم
 پودر نارگیل                                       30 گرم
مربای آلبالو                                     150 گرم
پوست رنده شده لیمو       1 قاشق چای خوری


طرز تهیه :

فر خود را به 180 در جه سانتی گراد برسانید و بگذارید گرم شود
قالب مافین 12 تایی انتخاب کنید و داخل هر قالب را کاغذ مافین بگذارید .
داخل ظرف گود بزرگی آرد سفید ، شکر ، بیکینگ پودر ، پودر دارچین و نمک را مخلوط کنید .


در ظرف دیگری شیر ، تخم مرغ و کره آب شده خود را با همزن برقی روی دور کند بزنید .
محتویات هر دو ظرف را با هم مخلوط کنید و مربای آلبالو ، نارگیل و پوست لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید .


با استفاده از قاشق تا 4/3 و نه بیشتر کا��ذ های مافین خود را پر کنید .
کمی پودر نارگیل روی مافین ها بریزید و به مدت 30-25 دقیقه در فر بگذارید .
وقتی طلایی رنگ شدند یعنی آماده سرو است،سعی کنید آنها را گرم سرو کنید و در دمای اتاق و در یک ظرف در بسته نگه دارید .
منبع : beryooni.com
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه