طرز تهیه كوكوی كرفس

كوكوی كرفس,طرز تهیه كوكو,پخت کوکوی کرفس

مواد لازم:


کرفس                              2 شاخه

شیر                                یک پیمانه

تخم مرغ                               4 عدد

زرشک                  2 قاشق غذاخوری

آرد                      2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل                  به مقدار لازم

گردوی خرد شده      3 قاشق غذاخوری


طرزتهیه:

ابتدا ساقه کرفس به همراه برگ‌ها را بشویید و بعد آنها را ساطوری خرد کنید. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و زرشک را به همراه مغز گردو با آن مخلوط کنید و مواد را خوب به هم بزنید. کرفس خردشده را با نمک و فلفل مخلوط و به سایر مواد اضافه کنید. آرد را در شیر بریزید و آنقدر هم بزنید تا مایه یکدست و صافی به دست بیاید. همه مواد را با هم ترکیب کنید و در یک ظرف پیرکس بریزید. کوکوی شما پس از 30 تا 40 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی‌گراد در فر آماده خواهد شد. برای تزئین از ماست چکیده، خیارشور و هویج می‌توانید استفاده کنید.

فوت کوزه‌گری

اگر می‌خواهید روی کوکو ی شما هم طلایی شود، پس از پختن کمی روغن روی آن بریزید و برای چند دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.

منبع : بهارسایت
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه