طرز تهیه آبگوشت بامبه

آبگوشت بامبه,طرز تهیه آبگوشت


مواد لازم:

 



 گوشت گوسفند ۴۰۰ گرم
 پیاز خرد شده ۲ عدد متوسط
 بامیه ۴۰۰ گرم
 گوجه رنده شده ۳ عدد
نمک/فلفل/ادویه/زردچوبهبه میزان لازم
رب گوجه۲ قاشق غذا خوری


طرز تهیه:

گوشت و پیاز را با هم تفت دهید، سپس  به همراه کمی زردچوبه بگذارید تا کمی بپزد. بعد از  نیم پز شدن گوشت گوجه های رنده شده و نمک و فلفل و ادویه و رب رو به همراه بامیه ها به گوشت اضافه نمایید و صبر کنید تا کاملا بپزد .

نکته ها:

۱ . آبگوشت بامیه باید آنقدر بپزد تا آب خود را از دست ندهد و آبدار باشد تا بتوان به صورت آبگوشت معمولی سرو کرد.

۲ . این غذا با مزه تند آماده می شود ولی شما بسته با ذائقه خود میزان فلفل آن را می توانید تنظیم نمایید.
 
منبع : ashpaziema
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه