جلوگیری از شیوع دیابت با مدیریت تغذیه. مشاور تغذیه و سلامت ضمن اشاره به آمار بالای دیابت در دنیا، ابراز امیدواری کرد که بتوان راه حلی برای جلوگیری از شیوع دیابت از راه مدیریت تغذیه در دنیا یافت. مشاور تغذیه و سلامت ضمن اشاره به آمار بالای دیابت در دنیا، ابراز امیدواری کرد که بتوان راه حلی برای جلوگیری از شیوع دیابت از راه مدیریت تغذیه در دنیا یافت. مهندس نادیان، مشاور تغذیه و سلامت در پنجمین همایش ایمنی و سلامت غذا و دارو که با استقبال صاحبان صنایع در مرکز همایش‌های دانشگاه شهید بهشتی برگزار ...

جلوگیری از شیوع دیابت با مدیریت تغذیه

مشاور تغذیه و سلامت ضمن اشاره به آمار بالای دیابت در دنیا، ابراز امیدواری کرد که بتوان راه حلی برای جلوگیری از شیوع دیابت از راه مدیریت تغذیه در دنیا یافت.


مشاور تغذیه و سلامت ضمن اشاره به آمار بالای دیابت در دنیا، ابراز امیدواری کرد که بتوان راه حلی برای جلوگیری از شیوع دیابت از راه مدیریت تغذیه در دنیا یافت.

مهندس نادیان، مشاور تغذیه و سلامت در پنجمین همایش ایمنی و سلامت غذا و دارو که با استقبال صاحبان صنایع در مرکز همایش‌های دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، ضمن بیان این نکته که کم تحرکی و رژیم‌های نامناسب در جامعه باعث شیوع بیماری‌های غیرواگیر فراوانی از جمله دیابت و چاقی شده است، گفت: طبق آمار دیابتی‌ها در جهان طی سال 1985 حدود 30 میلیون نفر، در سال 2001 حدود 170 میلیون و در حال حاضر 380 میلیون نفر هستند.
وی با اشاره به اظهارات مسوولان وزارت بهداشت در رابطه با بودجه لازم جهت درمان این بیماری، گفت: امیدواریم بتوانیم راه حلی برای جلوگیری از شیوع دیابت از راه مدیریت تغذیه پیدا کنیم.

نادیان، ضمن معرفی ایزومالت به عنوان جایگزینی برای شکر جهت کنترل چاقی و قند خون، عنوان کرد: این ماده به دلیل کالری پایینی که دارد باعث کنترل چاقی و قند خون و عملکرد صحیح دستگاه گوارش می‌شود و جایگزین مناسبی برای شکر است.

در ادامه مهندس وصولی‌پور، کارشناس تغذیه عنوان کرد: طبق آمار سال‌های گذشته 200 نوع بیماری با منشا غذایی شیوع پیدا کرد که جان دو میلیون نفر را تاکنون گرفته‌اند.
وی ضمن اشاره به طولانی مدت بودن پروسه تولید مواد غذایی گفت: پیوستن به سازمان تجارت جهانی و صدور مواد غذایی و همچنین بسته‌بندی و حفظ بهداشت این مواد بسیار حائز اهمیت است و گروهی از حرفه‌ها و تخصص‌ها در کنار هم تلاش می‌کنند تا ایمنی مواد غذایی را تأمین کنند.
وی ضمن ابراز نگرانی از شیوع بیماری‌هایی از جمله سارس، ابولا و انواع آنفلوانزا افزود: این وظیفه مشترک دولت و جامعه است که با فرهنگسازی و آموزش شیوع این بیماری‌ها را کنترل کنند.

وی در پایان صحبت‌هایش استانداردهای بین‌المللی ایزو 22000 را مورد اشاره قرار داد و گفت: نقش اصلی این استاندارد ایجاد ایمنی در محصول و اعتماد مصرف کننده به مواد غذایی است.

در ادامه دکتر فهیمی، پژوهشگر طب سنتی در خصوص سلامت غذا عنوان کرد: هنگامی که صحبت از ایمنی و سلامت غذا می‌شود باید دید متولیان این امر در کشور چه کسانی هستند.

وی نیز ابراز امیدواری کرد که در سال‌های آینده نیز چنین همایش‌هایی که با محوریت ایمنی و سلامت غذا و دارو به عنوان نیاز اولیه و دو رکن مهم زندگی مردم شناخته می‌شوند، استمرار یابد.

ایسنا
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه