ایسنا: رئیس اداره بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی مصرف عسل به همراه کنجد را برای تقویت حافظه دانش آموزان مفید ارزیابی کرد. پریسا ترابی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مصرف صبحانه ( به ویژه مواد پروتئینی و کلسیم) گلوکز برای سلو ل های مغزی را تامین می کنندگفت: دانش آموزان نباید بدون مصرف صبحانه سر جلسه امتحان حاضر شوند. وی افزود:مصرف چای ،قهوه و نوشابه های گازدار در ایام امتحانات به ویژه 6 ساعت پیش از خواب زیان بار است. ترابی اضافه کرد:مصرف لوبیا،سویا،لبنیات ،موز،تخم مرغ و ...

ایسنا: رئيس اداره بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکي مصرف عسل به همراه کنجد را براي تقويت حافظه دانش آموزان مفيد ارزيابي کرد.

پريسا ترابي در جمع خبرنگاران با بيان اينکه مصرف صبحانه ( به ويژه مواد پروتئيني و کلسيم) گلوکز براي سلو ل هاي مغزي را تامين مي کنندگفت: دانش آموزان نبايد بدون مصرف صبحانه سر جلسه امتحان حاضر شوند.
وي افزود:مصرف چاي ،قهوه و نوشابه هاي گازدار در ايام امتحانات به ويژه 6 ساعت پيش از خواب زيان بار است.
ترابي اضافه کرد:مصرف لوبيا،سويا،لبنيات ،موز،تخم مرغ و ماهي و گردو در ميان وعده آخر شب اضطراب دانش آموز را کاهش مي دهد و موجب خواب راحت پيش از امتحان مي شود.
وي گفت:مصرف منابع غذايي حاوي آهن (گوشت ، جگر، حبوبات، خشکبار ) کاهش کم خوابي را به همراه دارد .
رئيس اداره بهبود تغذيه وزارت بهداشت افزود : ميوه و سبزي تازه نيز براي غلبه بر خستگي و اضطراب موثر است.
وي گفت: مصرف بيش از اندازه مواد قندي خستگي ،سردرد و اختلال در تمرکز را به همراه دارد

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه